Audi Sport napisał(a):
Spoko,
Fajnie, że spełniłeś marzenia czyli 90'tkę w quattro na wypasie
Opcja fajna, muszę przyznać, dobre jest też to, że po właczeniu swiateł podświetlanie tego wyswietlacza zmienia się na bardziej stonowaną ciemna czerwień, przez co nie wali po oczach podczas jazdy w nocy
Fakt, są fajne gadżety jak właśnie to podświetlenie.
Audi Sport napisał(a):
Jak tam ma się była biała, gdzie poszła i czy jakiś pasjoant ją kupił ?
jakiś małolat spod Wejherowa na kaszubach. Z tego co wiem, to cała moja praca poszła się je*ać.
Z tyłu błotniki poszerzył i zabetonował, szeroką stal wyrzucił (a tak się spuszczałem nad malowaniem
), silnik wyrzucił, wstawił 1,8t z S3, i się chłopak dziwił i pytał "czemu ten jego 1,8T nie chce chodzić na BLOSie?" - ogólnie to myślałem, że pier*nę ze śmiechu jak to czytałem, ale cóż (przypomnę, że cała kompletna instalkacja od benzyny została wyrzucona z auta, włącznie z bakiem paliwa
). Chłopak nie ogarnia, a auto na tym traci. A szkoda. Kiedyś nawet bardzo tęskniłem do tego auta, w końcu na nim się wszystkiego nauczyłem. Ale po tym jak go w moich oczach zniszczył, to mi się nawet o nim myśleć nie chce. Jest 90 quattro, teraz nad nim działam jako nad projektem do codziennej jazdy i jest dobrze.