Audi Sport napisał(a):
Spoko,
Fajnie, że spełniłeś marzenia czyli 90'tkę w quattro na wypasie
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
Opcja fajna, muszę przyznać, dobre jest też to, że po właczeniu swiateł podświetlanie tego wyswietlacza zmienia się na bardziej stonowaną ciemna czerwień, przez co nie wali po oczach podczas jazdy w nocy
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
Fakt, są fajne gadżety jak właśnie to podświetlenie.
Audi Sport napisał(a):
Jak tam ma się była biała, gdzie poszła i czy jakiś pasjoant ją kupił ?
jakiś małolat spod Wejherowa na kaszubach. Z tego co wiem, to cała moja praca poszła się je*ać.
![n :/](./images/smilies/005.gif)
Z tyłu błotniki poszerzył i zabetonował, szeroką stal wyrzucił (a tak się spuszczałem nad malowaniem
![n :/](./images/smilies/005.gif)
), silnik wyrzucił, wstawił 1,8t z S3, i się chłopak dziwił i pytał "czemu ten jego 1,8T nie chce chodzić na BLOSie?" - ogólnie to myślałem, że pier*nę ze śmiechu jak to czytałem, ale cóż (przypomnę, że cała kompletna instalkacja od benzyny została wyrzucona z auta, włącznie z bakiem paliwa
![n :mikolaj:](./images/smilies/033.gif)
). Chłopak nie ogarnia, a auto na tym traci. A szkoda. Kiedyś nawet bardzo tęskniłem do tego auta, w końcu na nim się wszystkiego nauczyłem. Ale po tym jak go w moich oczach zniszczył, to mi się nawet o nim myśleć nie chce. Jest 90 quattro, teraz nad nim działam jako nad projektem do codziennej jazdy i jest dobrze.
![n :peace:](./images/smilies/023.gif)